Take it easy! Terveiset Milanosta!

Miksi tontilla ei ole tapahtunut mitään? Talven aikana, kun keskityimme Kakkupalan rungon ja katon rakentamiseen, muut työt pääsivät hieman kasaantumaan. Kun katto oli saatu päälle, jätimme puurakenteet rauhassa kuivumaan ja tällä välin olemme keskittyneet muihin projekteihin. Välillä on ihan hyvä myös tienata jotain… Päivätöiden lisäksi olisimme tietenkin voineet jatkaa rakennuksella iltaisin ja viikonloppuisin, mutta työkalujen kuljettamiseen edestakaisin tuhlaantuu ihan turhaa aikaa ja toisaalta on hyvä muistaa omat rajansa sekä läheiset ihmiset sen sijaan, että aikatauluorjallisena työskentelisi itsensä rikki. On tehokkaampaa keskittyä yhteen projektiin tai tavoitteeseen kerrallaan.

Yksi viime aikojen projekteista on ollut Blomerin esittelytilan remontointi ja uudistaminen. Blomer on high-end sisustamisen erikoisliike Ullanlinnassa tarjoten monipuolisen valikoiman kansainvälistä huippusuunnittelua parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla. Erityisesti Italialaiset brandit kuten Molteni & C ja Armani/Casa ovat hyvin edustettuina, yksinoikeudella Suomessa. Uutuutena tänä vuonna Blomer aloittaa Italialaisten Dada keittiöiden edustajana. Mallikeittiöt saapuvat kesän aikana Neitsytpolun liikkeeseen.

Lisäksi on ollut pienempiä projekteja, kunnossapitoa, konsultointia ja muutama huoneistoremontti eli huonoon säähän sopivia sisähommia. Säpinää on riittänyt Kakkupalan odotellessa kaunista kevätsäätä.

Huhtikuun puolivälissä oli Italialaisen kalustesuunnittelun vuotuinen päätapahtuma Salone Internazionale del Mobile Milanossa. Jeroen vieraili messuilla tänäkin vuonna Blomerin edustamien brandien tiimoilta.

Blomer
Blomerin myymälä osoitteessa Neitsytpolku 5, Helsinki.
Salone del Mobile Milano 55 years
Viideskymmenesviides kerta Salone del Mobile Milano

Kattoikkuna

Rautatieaseman katto
Central Station Milan
Milan Cathedral
Milan Cathedral

Piazza del Duomo

Bull Spinning in Milano
Rotating on the bull’s balls brings good luck

Hieno katto

Leonardo da Vinci
Aina inspiroiva Leonardo da Vinci
Molteni&C, Dada ja Armani Dada
Dada showroom in Milan
Armani Lounge
Armani Lounge, hienot kivet
Viherkatto - viherseinä
Viherkatto, viherparveke, viherseinä

Kulma

Lamborghini
Inspiroivat valot
Bosco Verticale
Bosco Verticale, tyylikästä viherrakentamista
Cakes
Pala kakkua?

 

Anu Kirjoittaja:

2 Comments

 1. Hannu Tirkkonen
  toukokuu 4
  Reply

  Hiljaa hyvä tulevi ajatellen aivan kaunis.
  Eipä ole onneksi määrätty päivää koska pitäisi muuttaa.
  Voisi sanoa että jouluksi muutetaan mutta mikä vuosi.

  Onnea ja menestystä urakkaan
  Hannu

  • toukokuu 4
   Reply

   Kiitos Hannu! Niin juuri 🙂 Ja sitä paitsi myös Leonardo da Vinci tunnetaan siitä, että hänen oli vaikea saada teoksiaan valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *