Kaivuri tulee

Syyskuussa hommat tontilla todella alkoivat. Kaupungin mittausyksikkö kävi tekemässä pakolliset sijainti- ja korkeusmerkinnät. Naulat onneksi osuivat tolppiimme.

sijaintimerkintä

Kaivinkone saapui tiistaina 8.9. ja aloitti keskiviikkona myllerryksen.

kaivinkone saapuu

 

maankaivuutöitä

Ensin poistettiin multakerrokset ja lopulta oltiin kuin yhdessä isossa hiekkalaatikossa. Maakuormia kuskattiin pois toistakymmentä. Pienellä tontilla ei ole ylimääräistä tilaa säilyttää kasoja, vaikka kohta maata ainakin osittain tarvittaisiinkin takaisin.

Kuin arkeologiset kaivaukset, dinosaurukset jäi kuitenkin löytämättä.
Kuin arkeologiset kaivaukset, dinosaurukset jäi kuitenkin löytymättä.

Perjantaina päästiin tarkempaan kaivuutyöhön pohjaa, hulevesikaivoa, kaapeleita ja vesijohtoja varten. Seuraavan eli tämän viikon alusta levitettiin sepelit ja tänään keskiviikkona hyvästelimme kaivurin.

Sepelikuorman kippaus
Sepelikuorman kippaus

Ai niin, onhan pidetty myös virallinen työmaan aloituskokous ja saatu ensimmäiset leimat papereihin. Aloituskokous sujui iloisissa merkeissä, taas aihetta juhlaan!

aloitusleima

Anu Kirjoittaja:

2 Comments

 1. Mia
  helmikuu 15
  Reply

  Hei, Löysin blogisi ja kiinnostaisi, että paljonko teillä meni maatöihin ja mitä firmaa käytitte? Meilläkin on pieni tontti Vantaalla ja olemme paraikaa kartoittamassa mistä tilaisimme maatyöt.

  • helmikuu 15
   Reply

   Hei Mia, hauskaa, että löysit blogiin. Huomasimme itsekin aloittaessa, että maatyöfirmoista on kaikista hankalin saada suosituksia sekä asiantuntijoilta että asiakkailta. No siihen on selvästi syynsä. Itse olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja koneen kuljettajat olivat taitavia, mutta emme suosittele. Yrittäjän omin sanoin tälläisistä urakoista veloitetaan yleensä 50.000 euroa. Voin laittaa lisätiedot yksityisviestinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *